Nejnovější recenze ze sekce Zahradní slunečníky a doplňky
Velká spokojenost
- podsedák je pohodlný a velmi pěkný, kvalitní
Závěsy jsou opravdu krásné
Kvalitní slunečník, jsme spokojeni
Zatím funguje...
- Za tu cenu výborný slunečník.
Plachta na lehátko je nepromokavá, rozměry mi vyhovují, barva perfektní. Doporučuji všem co mají o tento výrobě k zájem.
- Jednoduchá konstrukce
- Výhoda je klička na otvírání deštníku
- Deštník by mohl být o něco nižší takhle má i manžel problém ho ohnout v kloubu, není příliš pohodlné kvůli tomu lézt po židli
Už takové slunečníky máme a jsou perfektní.
- Praktický pomocník na židle venku
Za ty prachy ndni nic, co bychmu mohl vytknout
- opravdu velký slunečník
- dobře se otáčí kolem osy
- slunce neprosvítí potah
- v horní poloze není úplně vodorovně
- dobře stíní
Dodaný baldachýn měl velmi krátká ocelová vodicí lanka, které je velmi nesnadné, až nebezpečné, prodloužit vzhledem k velkému tahu potřebnému k napnutí relativně těžké plachty. Lanko se dá sehnat, ale standardní spojky to nevydrží a přináší to dodatečné náklady. Opravdu si výrobce myslí, že má každý pergolu přesně 5 m? Stačí, aby měla 5,3 m a už je velký problém. Přitom stahovací ovládací lanko je zase zbytečně dlouhé.
Další problém nastává při prostrkávání duralových tyček, šití je uzké, jde to velmi špatně a musí se dávat velký pozor, aby se plachta neprotrhla. Celkově montáž kvůli těmto nedostatkům zabere docela hodně času a je třeba to dělat ve dvou lidech! Kvalita výrobku příliš neodpovídá vysoké ceně.
- slouží jak má
Juskys LED slunečník Brazílie 3,5 m tmavě šedý
Vladimír
Přidáno: 22. července 2024
(naposledy upraveno 22. července 2024)
Zakoupeno v InternetovaZahrada.cz
Již mám druhý
Velmi tenký, láme se.
- nemá kryt na stažený stav - samo domo
- moc výplně v krabici
- v pořádku
v pořádku
- I při malém tlaku vody vypadává hadička v místě přichycení ve spojce - po cca 4 min
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »