Nejnovější recenze ze sekce Zahradní slunečníky a doplňky
Už jeden slunečník jsem měla a spokojenost a proto jsem nakoupila zas
…..
Nedorazil slunecnik v celku. Chyběla Klička na roztažení slunečníku!
….
Kolíky drží na místě, ale při aplikaci je vhodné si předem udělat alespoň malou díru. V tvrdším podkladu se kolík při zatloukání může zlomit.
- Ochraná plachta nebyla ještě doručená
- Ochrana sušáku před deštěm, ušpiněním.
Zatím neozkoušeno ale vypadá to poměrně dost kvalitně, uvnitř držáku je měkká guma nic se tedy nepoškrábe a násady tam pěkně drží, zkoušel jsem i úzké násady od malého mopu tak i širší od venkovní lopaty a oboje tam skvěle drží.
- Materiál je hodně slabý a montáž do trávníku není bez problémů
Super polstr
Objednali jsme již podruhé, na terase nám hezky stíní nad sezením v létě i zimě, vydržel 4 sezony, takže za tyto peníze perfektní
Plachta mi zatim bohuzel nedorazila - namisto dodani v breznu ma byt udajne naskladnena az v cervnu I kdyz ostatni dodavky tohoto eshopu byly vzdy v poradku, tohle se hodne nepovedlo…Samozrejme placeno predem.. Dve dve hvezdicky se nehodnoti produkt, ale totalne nezvladnutou dodavku.
- Hodně rychle se instaluje je to super.
- Barva
- Materiál
- Rozměr
Ideální rozměr + ta hezká barva = ihned koupit. Vypadá hezky a ladí mi s terasou. Moc díky!. Doporučuji : )
Praktické
- Praktické
Praktické
- Vypadá to přesně jak na obrázku.
- Nic.
Rozhodně všem doporučuji.Za mě velká spokojenost a radost.
Slunečník SUNCOMFORT Flex Roof 210 x 150 cm šedo-béžová
Monika
Přidáno: 25. března 2024
(naposledy upraveno 25. března 2024)
Zakoupeno v Kvalitní slunečníky
- Konečne iný slnečník ako klasika
- Zateplení osázené plochy a možnost rychlení růstu plodin
- Měly by být kvalitnější( o úroveň větší) zipi zavírání plachty foliovníku. Při častějším používání (zálivka) a přirozených změnách teplot (den/noc) dochází k poškození.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Super, už nemusím uklízet podsedak.