Nejnovější recenze ze sekce Zahradní slunečníky a doplňky
Dobré
- pasuje
- ochrání celou sestavu
- velký
- pár sezón vydrží, již jsme jednou měli
- na konci ramen slunečníku je malá kapsa k nasazení, ale je dost krátká, takže při roztahování slunečníku padá a je třeba postupně ručně nasazovat při roztahování slunečníku
- látka je tenká, prší přes ni
Dobrá pevná odolná konstrukce.
praktický ,dostatečně velký
Dobrá kvalita produktu
Pěkně chrání terasu před slunečními paprsky,i po estetické stránce jsme spokojení.Doobjednavame ještě další.
Určitě mohu doporučit.
- Stabilni se zatezovymi dlazdicemi
- Jesnoducha obsluha
- Katastrofalni doprava
- Poniceny balik, prelepovany
- Nekompletni baleni - chybejici spojovaci material, v roztrzenem pytliku pouze imbusovy klic
- Chybejici popis produktu vc. navodu montaze
- Chybejici obsah baleni
- Nemoznost zmenit termin dodani - aplikace UPS k nicemu
- Uplna ignorace uvedenych poznamek v objednavce
- Kratky navlek
Produkt dobry, avsak kompletnost a uroven baleni katastrofalni. Ke slunecniku “si kup spojovaci material a dodelej sam vc. montaze”. Navic navlek na slunecnik mohl byt o ca 20 cm delsi, aby zakryl i ovladaci mechanismus.
- Normální produkt.
Dostal jsem to, co jsem očekával.
- Normální produkt.
Dostal jsem to, co jsem očekával.
100% spokojenost !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Livarno Home Lampový slunečník, antracitová/šedá
Lucy J. Čermáková
Přidáno: 28. května 2024
(naposledy upraveno 28. května 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- Stabilní
- Velký stín
- Snadná manipulace
- Pěkný
- Nejde nastavit sklon slunečníku
Za tuhle cen určitě parádní produkt. Bála jsem se, abych neskončila s nestabilním, vratkým slunečníkem, a tak jsem vybírala opravdu pečlivě, tento mi přišel ve své cenové relaci nejlepší a věřím, že je to opravdu dobrá volba. Je zjevně kvalitní, pěkně stíní, dobře se nastavuje. Jen škoda, že nejde nastavit i sklon slunečníku (jinak ale jde točit kolem své osy, což je skvělé).
1. Konstrukce je nestabilní. Spodní kříž se musí pevně přichytit k podlaze(8 děr). Pokud jste mimo pevnou plochu např. na trávě tak se jako zátěž dají použít těžké čtvercové dlaždice z betonu případně mramoru
2. V horní části deštníku se při dešti tvoří kapsy takže zde prší - to jsme vyřešili přidáním dalších stehů ale snad by šel použít i suchý zip
3. Spínač LED světel je příliš vysoko. Pokud nemáte 190 cm tak budete muset použít něco pod nohy
4. Popruh pro svázání deštnìku mohl být vyřešen jinak - tak jenom zbytečně plápolá nahoře
5. Jelikož výrobce doporučuje dodatečnou impregnaci tak si připravte dalších 1000 Kč na zakoupení impregnačních sprejů
Velmi dekorativni vetrnik, jen se malo toci a sviti take dost
slabe. Ale je moc hezky !
- Příznivá cena
Krásný, velký slunečník : materiál látka vše ok i v dešti . Konstrukce ok je super polohovatelný různé možnosti náklonu .Doporučuji .Dlouho jsme vybírali hlavně podle recenzí a udělali jsme moc dobře .Uvidíme jak dlouho vydrží za tu cenu.
- Výrobek byl vadný z výroby
- moc hezký
- cena a kvalita